Menu Sluiten

Praktische Info

De parking rondom het terrein is volledig gratis.

De inkom bedraagt aan de kassa €10 per persoon of €15 voor het hele weekend (combiticket), voor bezoekers tot de leeftijd van 16 jaar is de inkom gratis.

Tijdens onze show, bedraagt de inkom aan de Japanse Tuin slechts € 3 !

We hebben al gemerkt dat wanneer men de GPS gebruikt om tot bij de Japanse Tuin en onze show te komen, dit toestel je niet altijd de juiste weg wijst.Daarom hebben we deze wegbeschrijving toegevoegd. Wanneer u afrit 28 neemt houdt u links aan ongeacht u van de richting van Antwerpen of Luik komt. Op het eerstvolgende kruispunt rijdt u naar rechts de singel op en rij door tot u aan het kruispunt waar u rechts voor u Plopsa Indoor ziet. Aan dit kruispunt rijdt u links Hasselt binnen tot aan het kleine ronde punt, op dit rond punt rijdt u rechts de nieuwe grote parking aan de Japanse Tuin op.

Wanneer deze parking volzet blijkt, houdt u bij het verlaten van deze parking rechts aan. U rijdt dan de Koning Boudewijnlaan op waarop ook een ruime parking voorzien is. Indien gewenst kan u ook aan de andere kant van de Japanse Tuin parkeren.

Diegenen die kiezen voor afrit 27, rijden de Kuringersteenweg af tot aan de singel, rijden deze links op en blijven deze volgen tot ze Plopsa Indoor aan hun linkerkant tegenkomen. Aan dit kruispunt rijdt u rechts het centrum in tot aan het eerder beschreven kleine ronde punt.

De mensen die van Genk komen via de Kempische Steenweg de singel op gereden en houden dan links aan tot wanneer ze Plopsa Indoor aan hun linkerkant tegenkomen.
We verwelkomen u graag !

AANDACHT : Door werkzaamheden aan Kapermolenpark verhuist de Belgian ZNA Koi Show dit jaar naar de overkant van de Koning Boudewijnlaan. Slechts vijftig meter van het park.
In overleg met de stad Hasselt hebben we gekozen voor de Oude Brandweerkazerne.

(GPS coördinaten : 50.933765, 5.350561)

Hotels

Holiday Inn Express Hasselt
Holiday Inn Hasselt